Ebook 'In 10 stappen Authentiek Leiderschap'

De wereld is toe aan meer authentieke, moedige leiders. Ben jij er één van?Ebook 'In 10 stappen Authentiek Leidersc...

Raymond Selier - Directeur Brabavast & Brabant Wonen B.V.

De titel van dit boek heb ik als prikkelend ervaren, daarom ben ik tot aankoop overgegaan. Zou het nu echt zo zijn dat je in zo’n compact boek alle antwoorden zou kunnen vinden die je nodig hebt om jezelf en jouw medewerkers meer rust, impact en voldoening te kunnen brengen? Voor mij is het antwoord hierop inmiddels volmondig ‘JA’. Het boek pakt je direct door de vlotte en heldere wijze van schrijven, waarbij de auteur naast theorie en praktijkvoorbeelden ook korte oefeningen heeft opgenomen. Het stemt daarmee tot nadenken en leverde mij mooie inzichten op. Samen met mijn team passen wij de stappen toe en gaan we meer de dialoog aan met elkaar. Wij gaan bewuster met elkaar en onze energie om. Bovendien letten wij nu iets beter op elkaar en dat geeft een nog prettiger gevoel binnen het bedrijf. Kortom: een aanrader!

Peter Bouw - Directeur Peter Bouw Tuinen & Buro Buiten B.V.

Als ondernemer, directeur en tuinontwerper heb ik een grote hoeveelheid aan taken, waardoor ik veel vanuit mijn hoofd handel en analyseer. Ik weet dat ik regelmatig niet in contact ben met mijn gevoel en dat authentiek leiderschap niet altijd makkelijk is. Maar met dit boek krijg je de handvatten om hierin te groeien. Aan de hand van heldere uitleg, praktische voorbeelden en toffe oefeningen maak je in een aantal weken reuzensprongen in je persoonlijke ontwikkeling. Ik ben heel blij dat ik als een van de eerste dit boek heb mogen lezen. Het lezen van dit boek en het maken van de oefeningen hebben mij meer rust en bewustwording gegeven. Ik ben meer met mezelf in contact en heb hierdoor een beter contact met anderen. Het resultaat is dat ik meer grip heb op de keuzes in mijn leven en me een authentieker en krachtiger leider voel. Ik weet zeker dat iedereen die interesse heeft in (persoonlijk of authentiek) leiderschap, veel plezier zal beleven aan dit boek!

Robert Jan Hendriks - Owner RJMarketing

Eindelijk een boek waarin authentiek leiderschap op een praktische wijze wordt uitgelegd. Sylvia is echt een topper! Ik heb het boek al aanbevolen in mijn netwerk.